Joker Jarlsø - øyas egen kolonial

Åpningstider: Alle dager 9-22

Telefon: 48 04 00 78

I hall 6 finner du Joker Jarlsø med et godt utvalg av kolonialvarer, aviser og spesiell fokus på ferske bakervarer!

Butikken holder åpent 7 dager i uken.

Klikk her for å besøke Joker Jarlsø sin egen nettside med åpningstider og informasjon.

Joker Jarlsø har også egen Facebook – klikk her.

PUST Jarlsø Frisør og velvære

PUST JARLSØ – frisør og velvære.

I Hall 6 ved siden av Jokerbutikken og cafeen finner du Jarlsøs egen frisør- og hudpleiesalong, med dyktige og erfarne frisører og hudpleier.

Du kan besøke deres nettside http://www.pustjarlso.no for mer informasjon.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Fredag 09:00 – 16:00
Torsdag 09:00 – 19:00
Lørdag og kveldstid: Etter avtale

Cafe på Jarlsø

SMØR & FLUGA er øyas egen cafe, med fokus på gode kaffedrikker, smørbrød og fersk hjemmebakst.

Foreløpig åpningstid er fra kl. 10 til kl. 16 mandag til lørdag.

Se cafeens egen nettside, Instagram- eller Facebookside for mer informasjon og nyheter.

Trening & Solarium

Fitnesspoint på Jarlsø er velutstyrt med gode apparater og utstyr av høy kvalitet.

I senter av Hall 6 ligger treningsstudioet Fitnesspoint. Fordelt på 400 kvm tilbys her varierte kvalitetsapparater og mange møller. Åpent alle dager hele året fra 05.00 – 23.55. For informasjon se: www.fitnesspoint.no eller facebook-side ”Fitnesspoint Jarlsø”. Velkommen til trening.

DSCF7093

SOLARIUM

Solarium finner du i korridoren i hall 6 i motsatt ende av Joker-butikken. Informasjon om bruk står på oppslag på døren. Det er lovpålagt 18 års grense for bruk av solarium.

Kjøp/salg/leie Båt/P-plass

PARKERINGSPLASSER

Jarlsø Eiendom har fortsatt noen få ledige innendørs parkeringsplasser til salgs. Ta kontakt med post@jarlsoe.no for informasjon.

BÅTPLASSER

Dersom du ønsker å leie ut eller selge båtplass, send en e-post med informasjon om båtplassen og kontaktinformasjon til bryggesameiet (tmokstad@online.no) så legger de ut annonsen for deg under BRYGGESAMEIETS side  www.jarlsoedrift.no/sameiet/bryggesameiet/

KONFERANSEROM

Leies ut JARLSØVN. 50 (2. etg). Trenger du et «nøytralt» rom til styremøte, kundemøte, konferanse, kurs eller lignende? Rommet har sitterplass til 14, og er utstyrt med alt av AV-utstyr (lyd, lys, bilde, PC) og er i tilknytning til kjøkken med kaffetrakter og oppvaskmaskin. Rommet leies ut på halvdags-basis for kr 400,-. Ta kontakt med stian@jarlsoe.no eller post@jarlsoe.no 

SAIL-RACING JAKKER
Ønsker du deg en tøff, hvit, vanntett (Gore-tex) jakke med JARLSØ-logo på ryggen? Kom innom Jarlsø Eiendom i 1. etasje i Jarlsøveien 50. Jakken selges uten logo hos merkeforhandler til kr 3000,-, du får den av oss til kr 1200,-.

Jakke rygg.jpg (1017.26 KB)

Jakke framside.jpg (1.06 MB)

Gjestebrygge

GJESTEPLASSER FOR BESØKENDE SOM KOMMER SJØVEIEN

Kommer du sjøveien til Cafeen eller Joker Jarlsø er det 2 brygger med flere plasser helt nord på øya, rett ved siden av broen. Der kan du fortøye mens du handler, drikker kaffe eller spiser lunsj.

Kommer du sjøveien og skal besøke venner eller familie som bor på øya, kan de kontakte kjente eller  båtsameiet og høre om det er mulig å låne en ledig plass.

Selskapslokaler

Alle beboere på Jarlsø har anledning til å leie våre selskapslokaler til ulike arrangementer som sommerfest, konfirmasjon, bryllup eller vennemiddag.

Lokalet har plass til inntil 40 personer, og er fullt utstyrt med bord, stoler, moderne kjøkken med hvitevarer, kaffetrakter, vannkoker, bestikk, kopper og glass. Mobiltelefon kan kobles via medbrakt adapter til en Geneva høytaler. Eget musikkanlegg kan benyttes.

Priser

Prisene gjelder for døgnleie i helgen og inkluderer rengjøring (ikke oppvask).

  • Inntil 10 personer: Kr 2500,-
  • Inntil 30 personer: Kr 3500,-
  • Over 30 personer: Kr 4500,-

Avbestillingsgebyr
Dersom en reservasjon kanselleres mindre enn en uke før booket dato, tar vi et gebyr.

Booking og Tider
Normalt gjelder leien fra kl 12 til kl 10 påfølgende dag, men avvikende tidspunkt kan avtales.

Kontakt Ann Kristin Frost i Jarlsø Eiendom for booking, faktura og spørsmål: post@jarlsoe.no

Bilvask

Dersom vil vaske bil kan du benytte vaskeautomaten som står i sydveggen i Jarlsøveien 50. Automaten tar kort eller kontanter (20,-).

Dersom det er noe feil på vaskeautomaten, vennligst ring Stian Røed tlf 90 17 72 55

PS! Det er ikke anledning til å vaske båter i anlegget.

Maritim virksomhet

Lavflyfoto

Jarlsø har på kort tid etablert seg som et nytt maritimt senter sentralt i Oslofjorden. Her er det gode havneforhold, og travellift som kan løfte båter på inntil 80 tonn

Det solide og veletablerte verkstedet/servicesenterets Jarlsø Marina (tidligere Vallø Motor) har etablert seg på øya, i hallene mot østsiden. I hallen ved siden holder Serco til, de er spesialister på maritim elektronikk.

DSC_5127

Jarlsø ligger omgitt av Nøtterøyskjærgården og innseilingen til Tønsberg, og dermed midt i Norges mest trafikkerte fritidsbåt-led. Så det er som regel mye flott å se på av båter. Her fra en dag med ekstra mye trafikk, da Kongeskipet majestetisk seilte inn mot Tønsberg, og forbi Jarlsø.

Øvrig næring på Jarlsø

En rekke bedrifter i ulike bransjer har etablert seg på Jarlsø, her følger en oversikt. Vi har fortsatt noen ledige lokaler, interesserte kan kontakte Stian Røed for forespørsler: stian@jarlsoe.no

Klikk på aktive linker under for informasjon om de ulike bedriftene.

ORAGE FORLAG AS

JARLSØ MARINA AS

PROTEKNO AS

TONE NÆRØ INTERIØRARKITEKTER AS

ASPLIN AS

SKJELLAND GROUP AS