VELKOMMEN TIL JARLSØ – PRAKTISK INFORMASJON OM LEILIGHETENE OG ØYA

Å bo i leilighet her er komfortabelt, enkelt og trygt. Noen spørsmål vil dog ofte oppstå i en innflyttingsfase. Vi anbefaler at du leser informasjonen under, og så går inn på siden til ditt sameie. Det å investere litt tid på å sette seg inn i informasjonen, vil bidra til god bokvalitet, og godt naboskap. Og forhåpentligvis gi svar på de fleste spørsmål.

I menyen på forsiden kan du gå inn på punktet SAMEIENES INFORMASJON.

Klikk på sameiet du bor i, og deretter på SAMEIETS BOLIGINFORMASJON (Logg inn med kode). Her finner du praktisk og generell informasjon om å bo i sameiet, som bestilling av ekstra nøkler, informasjon om brannvern, og kontaktinformasjon til ulike leverandører og håndverkerfirmaer. Informasjonen er tilpasset det enkelte sameiet, da noen eksempelvis kan ha ulike leverandører av kabel tv, eller hver sin vaktmestertjeneste.

På sameienes sider finner du også hvert enkelt sameies vedtekter og husordensregler, samt kontaktinformasjon til styret. Merk at noen av sidene er passordbeskyttet. Passord får du tilsendt av styret i ditt sameie.

Som ny seksjonseier (eller leietaker) er det viktig å sette av litt tid til å lese i FDV-permen med praktisk informasjon om utstyr og produkter i leiligheten. Permen skal ligge i leiligheten.

Under TILBUD OG NÆRING finner du informasjon om Jarlsøs ulike bedrifter og tilbud, butikker og cafe – her kan man både handle kolonialvarer, klippe håret, trene og sosialisere med cafeliv.

Du finner også mye informasjon om øya, blant annet en film om Jarlsøs historikk, på Jarlsø Eiendom sin markedsside; www.jarlsø.no.

Dersom du har spørsmål du ikke finner svar på bør du kontakte den aktuelle leverandør/håndverkerfirma. Deretter eventuelt styret.

Med ønske om at dere vil trives godt i den nye leiligheten, og på Jarlsø.

Beste hilsen,

Styrene i sameiene.